Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاشه یک ناو هواپیمابر آمریکایی که در جریان جنگ جهانی دوم، پس از درگیری با سه ناو نیروی دریایی امپراتوری ژاپن غرق شده بود در «دریای مرجان» واقع در شرق استرالیا یافت شد. ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶ بین الملل آمریکا نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، لاشه ناو هواپیمابر «یواس‌اس لگزینگتون» که در جریان جنگ جهانی دوم غرق شده بود در «دریای مرجان»، واقع در شرق استرالیا یافت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این مطلب را روز دوشنبه یک تیم جستجو به رهبری «پائول آلن»، از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت اعلام کرده و خبرگزاری فرانسه آن را گزارش داده است. 

لاشه  «یواس‌اس لگزینگتون» یکشنبه توسط قایق‌های این تیم پژوهشی در عمق 3000 متری از سطح آب‌های شرق سواحل استرالیا پیدا شد. این کشتی هنگام غرق شدن 35 هواپیما را حمل می‌کرد. 

تیم پژوهش تصاویر و فیلمی از «لگزینگتون» که جزو اولین ناوهای هواپیمابر آمریکا است همراه با برخی از هواپیماهایی که با آن غرق شدند منتشر کرده است. 

این تصاویر، هواپیماهایی که بخش‌های زیادی از آن سالم مانده‌اند و روی بال و بدنه آن نشان پنج ستاره نیروی هوایی آمریکا دیده می‌شود را نشان می‌دهند. 

تیم پژوهش تصاویر و فیلمی از هم از ناو مورد نظر و سلاح‌های ضدهواپیما منتشر کرده که گل و لای چندین دهه روی آنها نشسته و آنها را پوشانده است. 

  «یواس‌اس لگزینگتون» و یک ناو دیگر به نام «یو اس اس یورکتاون» از 4 می سال 1942 با سه ناو نیروی دریایی امپراتوی ژاپن درگیر شدند. این درگیری که به «نبرد دریای مرجان» معروف شد چهار روز بعد، در تاریخ 8 مه سال 1942 به پایان رسید. 

در پایان این درگیری یک ناو جنگی دیگر آمریکا «لگزینگتون» را که در این نبرد به شدت آسیب دیده بود، غرق کرد. بیش از 200 نفر از خدمه «لگزینگتون» در نبرد دریای مرجان جان باختند اما قایق‌های آمریکایی برخی از سرنشینان این کشتی را قبل از غرق شدن آن نجات دادند. 

فیلم زیر را ببینید.

 

 

انتهای پیام/ 

R36444/P36447/S8,1128/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • رازگشایی از قتل هولناک دختر جوان
  • رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان یمن و آمریکا و انگلیس | در ۴۸ساعت گذشته در دریای سرخ چه گذشت؟
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • تصاویری از لاشه پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا که حوثی‌ها منفجرش کردند
  • آمریکا مانع تحقق صلح در یمن و توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه است
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا